This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Shipping On All Orders Over €200!

Terms & Conditions*

TERMENI ȘI CONDIȚII

GENERAL

     

Termenii și condițiile se aplică tuturor contractelor și interacțiunilor dintre client și compania endathelabel administrată de SC ENDA STUDIO SRL, vizând vânzarea de bunuri comandate online prin website-ul www.endathelabel.com. SC ENDA STUDIO SRL are sediul social în Romania, B-dul George Enescu nr. 17, jud. Suceava, înregistrată la Registrul Comerțului, Tribunalul Suceava sub nr. J33/727/2022, având CUI 45964758.

 

CONT CLIENT

 

În vederea folosirii site-ului www.endathelabel.com și a serviciilor oferite de magazinul online, Clientul se obligă să:

 

Clientul este responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și parolei sale și pentru restrictionarea accesului la computerul său pentru a împiedica accesul neautorizat la contul său. Clientul este de acord să accepte responsabilitatea pentru toate activitățile care apar sub contul sau parola acestuia.

Clientul se va asigura ca detaliile furnizate către Enda The Label (SC ENDA STUDIO SRL) să fie corecte și complete. Clientul ne va informa imediat despre orice modificare a informațiilor furnizate în momentul înregistrării.

Enda The Label își rezerva dreptul de a anula conturile și/sau comenzile plasate din conturi care prezintă suspiciunea unor conturi false sau care conțin informații neveridice, neactuale sau incomplete.

 

PLASAREA COMENZILOR ȘI PLATA

 

După trimiterea unei comenzi, Enda The Label va trimite un e-mail clientului, care confirmă primirea comenzii și conține detaliile comenzii (la adresa cu care a fost creat Contul client). Prin plasarea comezii, Clientul confirmă că își asumă și acceptă Termenii și Condițiile și se obligă să ridice colteul și să platească prețul afișat în Coșul de cumpărături. Enda The Label se obligă să livreze produsul la adresa comunicată digital de către Client. Toate prețurile și, după caz, costul de livrare sunt exprimate în RON și includ TVA, în cuantum de 19%.  În cazul livrării în afara UE, clientul este obligat să suporte taxele vamale și alte costuri implicate de aceasta. Politicile vamale variază foarte mult de la o țară la alta, astfel încât clientul trebuie să contacteze biroul vamal local pentru informații suplimentare.

 

JURISDICȚIA ȘI LEGEA APLICABILĂ

 

Orice contract va fi guvernat de legea din România.

 

PROMOȚII, VOUCHERE ȘI CODURI PROMOȚIONALE

 

Codurile promoționale nu pot fi utilizate pentru produsele cu discount. În cazul în care aveți un cod de reducere, acesta trebuie utilizat direct pe platformă. Nu poate fi aplicat la comanda dvs. mai târziu sau prin telefon. Codurile promoționale, codurile de discount și voucherele nu se combină. Puteți utiliza doar unul dintre codurile menționate pentru fiecare comandă plasată online.

 

GARANȚIA LEGALĂ ȘI SERVICE-UL POST-VÂNZARE

 

Fiecare produs comercializat pe site-ul nostru este însoțit de un certificat de garanție, care stipulează repararea sau înlocuirea produselor cu defecte de fabricație în termen de 30 zile și un ghid cu modurile de îngrijire ale produselor. 

Cart

No more products available for purchase