Acest site are suport limitat pentru browserul dvs. Vă recomandăm să treceți la Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport gratuit pentru toate comenzile de peste 200lei!

Îngrijire & Materiale

Îngrijirea pieselor enda. este importantă pentru întreținerea delicateței, strălucirii și vieții fiecărei bijuterii în parte.

Vă recomandăm să nu purtați bijuteriile în timpul somnului, la duș, sau să le purtați în timpul unor activități casnice, și să evitați depozitarea lor în baie, sau alte încăperi care prezintă umiditate. Bijuteriile sunt delicate, create din materiale fine, de aceea ele pot fi deteriorate de substanțe, precum: transpirație, parfum, clorină, produse de curățat, apă sărată, etc.

În cazul în care piesele din argint își schimbă culoarea și strălucirea, acestea pot fi curățate cu pulbere de bicarbonat și o bucată de pânză din bumbac (sau o perie moale), o dată la 6 luni sau când observați că este necesar.

 

Argint 925%

 

Pentru toate articolele noastre din argint folosim doar argint de înaltă calitate, 925, realizat din 92,5% argint pur și 7,5% cupru. Pentru a le face mai strălucitoare și durabile, bijuteriile noastre de argint sunt trecute prin procesul de rodiere, pentru a le face mai strălucitoare și durabile. Rodiul aparține celor mai scumpe metale prețioase datorită proprietăților și rarității sale. Piesele noastre din din argint sunt atent ștampilate cu marcajul 925, ceea ce indică puritatea metalului.

 

Aur de 14k

 

Aurul de 14K este unul dintre cele mai îndrăgite materiale prețioase, fiind alegere extrem de populară în rândul iubitorilor de bijuterii. Aurul de 14k, este perfect pentru bijuteriile fine, fiind durabil, versatil, și mulți îl consideră cel mai bun prieten al unui stil activ de viață; se zgârie mai puțin și nu se îndoaie sau uzează la fel de ușor ca aurul de 18k.

Puritatea acestui material prețios se măsoară în carate (k). Caratajul, reprezintă puritatea aurului din care sunt confecționate piesele; cu cât caratajul este mai ridicat, cu atât bijuteria este mai scumpă.

Toate piesele noastre de aur sunt stapilate cu "14K" sau "585".

Coș de cumpărături

Nu mai sunt produse disponibile