Acest site are suport limitat pentru browserul dvs. Vă recomandăm să treceți la Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport gratuit pentru toate comenzile de peste 200lei!

Plată & Garanție

PLATA

 

Metode de plată:

Clientul va plasa comanda online și va primi confirmare pe e-mail. Toate prețurile și costul de livrare sunt exprimate în RON. Plata poate fi făcută online folosind cardul bancar sau ramburs.

Prin plasarea comenzii, clientul confirmă că își asumă și acceptă Termenii și Condițiile și se obligă să ridice coletul și să plătească prețul afișat în Coșul de cumpărături. Enda The Label se obligă să livreze produsul la adresa comunicată digital de către client (detalii cu privire la modalitățile de contact se regăsesc la secțiunea Contact).

Plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei Stripe. Pentru finalizarea tranzacției, trebuie să introduceţi datele necesare autorizării tranzacţiei în platforma de plăţi Stripe. Tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului.

SC ENDA STUDIO SRL în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului web www.endathelabel.com respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web în vederea efectuarii de comenzi online.  

 

CERTIFICATUL DE GARANȚIE

 

Clauze și condiții de garanție:

Prin prezentul certificat de garanție se atestă că produsele Enda The Label îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate conform standardelor internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează. Acestea beneficiază de garanție în condițiile respectării regulilor de întrebuințare prevăzute. Perioada de garanție comercială este de 30 de zile de la data achiziției. Produsele care prezintă defecte de fabricație vor fi schimbate, numai dacă nu au fost purtate. Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, neglijență, purtare sau a utilizării neadecvate, care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă. Conform legii 449/2003, art.II alin.2, cumpărătorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul pietrelor. Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit sau se va înlocui produsul, în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul în care bijuteria nu poate fi reparată, în funcție de alegerea cumpărătorului, bijuteria defectă poate fi înlocuită cu un model similar.

Această garanție atestă faptul că bijuteria este din argint 925% sau aur 585% (14K)  și nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare. 

 

Precauții și recomandări:

  • Vă recomandăm să feriți bijuteriile de lovituri, să deschideți cu delicatețe brățările, cerceii și colierele;

  • Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice.

  • Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte de a face baie, de a spăla vasele sau înaintea altor activități similare în care bijuteriile ar veni în contact cu apa, detergenții, produsele cosmetice și chimice. Uleiul natural al pielii poate contribui la menținerea luciului perlelor, în schimb acidul de transpirație poate ataca și decolora sideful. 

  • Perlele se păstrează separat în caseta dumneavostră de bijuterii. Evitați depozitatea lor laolaltă cu alte bijuterii sau pietre mai dure. 

  • Metalul prețios își poate pierde din strălucire în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți externi.

 

Coș de cumpărături

Nu mai sunt produse disponibile